dimecres, 1 de desembre del 2010

Lectures de poesia

El nostre grup cultural "Ansa per ansa", en col·laboració amb S'Ateneu, durà a terme dues lectures poètiques. La primera a Can Picafort, als baixos de l'església, el dia 10 de desembre, acompanyada de música interpretada per la Banda de música de Santa Margalida, amb motiu de la celebració de varis aniversaris: el de la Revista Can Picafort, el de l'Associació de veins de Son Bauló i potser qualcún altre.
La segona de les lectures tendrà lloc a l'Auditori Municipal de Santa Margalida el dia 8 de gener de 2011, a les 19'00 hores.
Els poemes que es llegiran seran, en alguns casos una reivindicació de la poesia que es llegia abans en lectures d'aquest tipus.
Potser a qualcú li podrà semblar una mica enderrerida, però en paraules de Josep Maria Llompart, no hi poesia antiga i poesia moderna, el que hi ha és poesia bona i poesia que no ho és tant.
En aquest temps en què hi ha tanta gent que parla de memòria històrica, nosaltres també volem fer memòria històrica, però que res té a veure en guerres i tombes, la nostra serà una memòria històrica eminentment poètica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada